This phantom sticky

Permanente make-up

Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die erop elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU helpt u de natuur een handje; u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te moeten werken.

Hoe werkt het?

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan de lippen, ogen en wenkbrauwen. Het resultaat van de pigmentatie is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 1 tot 2 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Zo’n 6 weken na de behandeling moet u altijd terugkomen om de puntjes op de i te zetten. Deze nabehandeling zit in de prijs inbegrepen.

Voor wie is PMU bestemd?

  • Geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • Moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
  • Veel aan sport doen
  • Sauna -en strandgangers
  • Allergisch zijn voor make-up

AFSPRAAK MAKEN

U kunt bij Debby's salon zelf online uw afspraak maken. Klik hiervoor op onderstaande knop.

content image

Wenkbrauwen

In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd , zodat u een natuurlijke uitstraling houdt en krijgt.

PMU  Hairstrokes €245,-

PMU Glamourbrows €260,-

PMU Fusionbrows €275,-

content image
content image
content image

Eye-Liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groet en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

PMU Eye-Liner wimperrand €150,-

PMU Eye-Liner boven €175,-

PMU Eye-Liner onder €150,-

PMU Eye-Liner onder en boven €265,-

content image
content image
content image