This phantom sticky

Maskers

Om de huid optimaal te verwennen en extra werkstoffen op te laten nemen, kan er tijdens een  behandeling gekozen worden voor een speciaal masker, welke naar huidtype en –conditie wordt aangepast. Deze maskers zijn alleen te combineren met de behandelingen van Dr. Eckstein.

Collageen vliesmasker

In het vlies zijn werkstoffen aangebracht die voor elke huid is aangepast. Doordat het vlies vochtig is, komen de hoog geconcentreerde werkstoffen vrij en worden deze opgenomen door de huid.

€ 12,-

Modelagemasker

Dit masker verwarmt zichzelf, waardoor de celstofwisseling en de andere huidfuncties weer op volle toeren gaan werken. Tegelijkertijd wordt de lymfecirculatie gestimuleerd, het vochtgehalte van de huid hersteld en de huid krijgt een natuurlijke lifting.

€ 18,50

Thermoman masker

Dit masker heeft een reinigende werking op de huid. Doordat het tevens warm wordt kunnen de werkstoffen die erin aangebracht zijn beter worden opgenomen. Dit masker wordt dus naar elk huidtype aangepast.

€ 10,-

Aloë Vera lifting mask

Dit masker zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor het contour van het gezicht weer strakker wordt. Tevens word het huidoppervlak verfijnt en heeft het een hydraterende en verzorgende werking.

€ 12,-

Double eye care

Speciaal voor de huid rondom de ogen. Het verbeterd het vochtgehalte in de huid en kleine droogterimpeltjes worden doormiddel van dit product verminderd.

€ 12,-

Enzymatische peeling

Deze peeling kan 1 à 2 keer per seizoen worden geadviseerd. Met deze peeling wordt de huid dieper gereinigd waardoor de werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Deze peeling is goed te combineren met een speciaal masker.

€10,50

Ampullen

Tijdens een gezichtsbehandeling kan er gebruik worden gemaakt van ampullen. Dit is een vloeistof met een hoge concentratie aan werkstoffen. Dit gebruikt men als oppepper voor de huid. Kan tevens thuis worden gebruikt om de huid optimaal te voeden.

€3,50 tot € 9,00. Dit is afhankelijk van de werking van het ampul.