This phantom sticky

Maandaanbiedingen

Get That Summer glow

Een prachtig egale huid die straalt van gezondheid? Met de producten van DÉCAAR uit de Oxygen lijn krijg je een natuurlijke Summer Glow, terwijl je goed bent beschermd tegen de zon!

Je ontvangt nu de DÉCAAR Oxygen Cream SPF 30 GRATIS, bij aanschaf van het Summer Glow pakket! Dit is maar liefst 26% korting!

Het DÉCAAR Summer Glow pakket bestaat uit de volgende producten:

DÉCAAR Oxygen Gel; het paradepaardje van DÉCAAR . Met zijn hoge gehalte aan perfluercarbon zorgt deze heerlijk geurende en intensief verzorgde gel voor hydratatie en energie. Het beschermt en helpt de huid bij het tegengaan van vrije radicalen.

DÉCAAR Oxygen Hydro 24hr cream; Deze lichte crème wordt gemakkelijk en snel opgenomen door de huid en verbetert en herstelt daar de vochtbalans en zorgt voor intensieve cellulaire revitalisatie.

DÉCAAR  Oxygen scrub; Deze op een gel gebaseerde peeling vernieuwt de huid door haar te voorzien van zuurstof en vitaminen. De huid krijgt een ware werkstoffenboost, waardoor alle huidfuncties intensief worden hersteld.

DÉCAAR Oxygen Cream SPF 30; Deze zeer effectieve zonbescherming houdt de huid gehydrateerd, vol energie, stralend en goed beschermd.

content image