This phantom sticky

Gezichtsbehandelingen

content image

Quick refresh treatment (45 minuten)

Bij deze behandeling leert u kennismaken met de producten waarbij u een complete gezichtsreiniging ondergaat. Tevens wordt er een uitgebreide huidanalyse gedaan zodat wij u goed kunnen adviseren voor de beste zorg voor uw huid.

 • € 47,50

content image

Boost my skin treatment (60 minuten)

Tijdens deze behandeling ligt de aandacht op het reinigen van de huid. De huid wordt grondig gereinigd door middel van een reinigingzeep en een goede scrub. Hierna worden alle onzuiverheden verwijderd en tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model gebracht. Hierna wordt er een masker aangebracht welke is afgestemd op uw huidtype.

 • € 57,75

content image

Me-time treatment (90 minuten)

Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, gescrubt en de onzuiverheden worden verwijdert nadat de huid is verweekt met een masker. Tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model gebracht. Om ook te kunnen ontspannen zal het gelaat, nek, decolleté en schouders gemasseerd worden. Hierna wordt er een masker aangebracht welke is afgestemd op uw huidtype.

 • € 77,75

content image

Decaar algen peeling (60 minuten)

Deze unieke behandeling van Decaar is voor probleemhuiden zoals acne, couperose, pigmentvlekken, rimpels en preventief tegen huidveroudering. Doordat de peeling van binnenuit zijn werk doet, wordt de huid niet rood en gaat ook zeker niet vervellen. 

 •  Algen Peeling €77,50

content image

Cleansing treatment (60 min)

Het intensief reinigen van de huid welke nog geen Algen Peeling mag ondergaan. 

 • € 57,75
content image

Oxygen treatment (90 minuten)

De Oxygen treatment is ontwikkeld voor elk huid type met tekenen van veroudering, vermoeidheid of gebrek aan vitaliteit en levenslust. De krachtige, zuurstof verrijkende behandeling verbeterd de elasticiteit, normaliseert de huidfuncties en stimuleert de immuniteit. De huid krijgt weer zijn gezonde uitstraling en kleur terug!

De Oxygen treatment verbeterd uw huidconditie door de huidlagen voorzien van zuurstof, zorgt voor een essentiële vochtbalans van de huid en het bestrijden van fijne lijntjes en rimpels.

 • Oxygen treatment € 78,00

content image

Renaissance treatment (60 min)

De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

 • € 78,00
content image

LOSSE MODULES

De losse modules zijn alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken.

Epileren

Epileren is het in model brengen van de wenkbrauwen en de overtollige haartjes verwijderen. Dit wordt gedaan met een pincet, maar kan naar wens ook gebeuren met een azuleen hars.

 • Epileren €10,50

content image

Verven wimpers en wenkbrauwen

Door zonlicht kunnen de haartjes van de wenkbrauwen gaan oplichten waardoor deze niet goed meer zichtbaar zijn. Helaas heeft ook niet iedereen van die mooie zwarte wimpers. Het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen is dan ook een ideale uitkomst. De verf wordt vermengt met waterstofperoxide waardoor de kleur 4 tot 6 weken zichtbaar is.

 • Verven wimpers of wenkbrauwen € 11,-
 • Verven wimpers en wenkbrauwen €16,50
 • Verven wimpers en wenkbrauwen met epileren €23,50