This phantom sticky

Gezichtsbehandelingen

content image

Quick cleansing treatment (45 minuten)

Bij deze behandeling leert u kennismaken met de producten waarbij u een complete gezichtsreiniging ondergaat. Tevens wordt er een uitgebreide huidanalyse gedaan zodat wij u goed kunnen adviseren voor de beste zorg voor uw huid.

 • Doctor Eckstein €39,75
 • Decaar €44,50

content image

Boost my skin treatment (60 minuten)

Tijdens deze behandeling ligt de aandacht op het reinigen van de huid. De huid wordt grondig gereinigd door middel van een reinigingzeep en een goede scrub. Hierna worden alle onzuiverheden verwijderd en tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model gebracht. Hierna wordt er een masker aangebracht welke is afgestemd op uw huidtype.

 • Doctor Eckstein € 47,50
 • Decaar €55,50

content image

Everting your skin needs (90 minuten)

Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd, gescrubt en de onzuiverheden worden verwijdert nadat de huid is verweekt met een masker. Tevens worden de wenkbrauwen weer mooi in model gebracht. Om ook te kunnen ontspannen zal het gelaat, nek, decolleté en schouders gemasseerd worden. Hierna wordt er een masker aangebracht welke is afgestemd op uw huidtype.

 • Doctor Eckstein € 59,75
 • Decaar €74,75

content image

DECAAR SPECIALS

Decaar algea peeling (60 minuten)

Deze unieke behandeling van Decaar is voor probleemhuiden zoals acne, couperose, pigmentvlekken, rimpels en preventief tegen huidveroudering. Doordat de peeling van binnenuit zijn werk doet, wordt de huid niet rood en gaat ook zeker niet vervellen. De algea peeling kan tevens in kuurverband worden ondergaan. Dit houdt in dat er 3 behandelingen in 10 tot 14 dagen wordt uitgevoerd. Tijdens deze kuur worden er werkzame behandelingen over elkaar heen gelegd waardoor de huid een enorme boost krijgt tot herstel en aanmaak van nieuwe huidcellen. Wilt u weten of deze behandeling voor u geschikt is? Lees dan de uitgebreide uitleg over de Bio-Peeling.

 • Bio-Peeling €75,-
 • Bio peeling kuur van 3 behandelingen €205,-

content image

Oxygen relax treatment (90 minuten)

De Oxygen relax treatment is ontwikkeld voor elk huid type met tekenen van veroudering, vermoeidheid of gebrek aan vitaliteit en levenslust. De krachtige, zuurstof verrijkende behandeling verbeterd de elasticiteit, normaliseert de huidfuncties en stimuleert de immuniteit. De huid krijgt weer zijn gezonde uitstraling en kleur terug!

De Oxygen treatment verbeterd uw huidconditie door de huidlagen voorzien van zuurstof, zorgt voor een essentiële vochtbalans van de huid en het bestrijden van fijne lijntjes en rimpels.

 • Oxygen relax treatment €82,50

content image

Brightening treatment by Decaar (60 minuten)

Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen. Hiervoor heeft Decaar een speciale gezichtsbehandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken. Om een optimaal en snel resultaat te bereiken adviseren wij deze gezichtsbehandeling te combineren met de Decaar Algea peeling.

 • Brightening treatment  €75,-
 • Combi met Algea peeling €105,-

content image

Ageless treatment by Decaar (60 minuten)

Deze gezichtsbehandeling van Decaar is speciaal ontwikkeld om de fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de gezichtsbehandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen. Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte. Deze gezichtsbehandeling kan los toegepast worden  of in combinatie met de Decaar Algea peeling voor een intensiever effect.

 • Ageless treatment €69,50
 • Combi met Algea peeling €99,50,-

content image

Hydration boost treatment by Decaar (60 minuten)

Een intensief hydraterende gezichtsbehandeling van Decaar die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. De huid herstelt haar zachtheid, glans en de vochtbalans van de huid. Deze gezichtsbehandeling kan los toegepast worden  of in combinatie met de Decaar algea peeling voor een intensiever effect.

 • Hydration boost treatment  €75,-
 • Combi met Algea peeling €105,-

content image

LOSSE MODULES

Epileren

Epileren is het in model brengen van de wenkbrauwen en de overtollige haartjes verwijderen. Dit wordt gedaan met een pincet, maar kan naar wens ook gebeuren met een azuleen hars.

 • Epileren €10,50

content image

Verven wimpers en wenkbrauwen

Door zonlicht kunnen de haartjes van de wenkbrauwen gaan oplichten waardoor deze niet goed meer zichtbaar zijn. Helaas heeft ook niet iedereen van die mooie zwarte wimpers. Het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen is dan ook een ideale uitkomst. De verf wordt vermengt met waterstofperoxide waardoor de kleur 4 tot 6 weken zichtbaar is.

 • Verven wimpers of wenkbrauwen € 11,-
 • Verven wimpers en wenkbrauwen €16,50
 • Verven wimpers en wenkbrauwen met epileren €23,50