Algen peelin DÉCAAR

 

Algen Peeling van DÉCAAR

Deze unieke peeling van DÉCAAR is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze bijzondere peeling heeft de werking om de huid van binnenuit aan te zetten tot nieuwe celproductie. Dit betekend dat de huid in zijn geheel in takt wordt gelaten en huid dus absoluut niet verdund. Het grote voordeel hiervan is dat de huid niet extreem rood wordt en ook zeker niet gaat vervellen. Doordat de peeling ook zijn uitwerking heeft op de huidimmuniteit zal deze ervoor zorgen dat alle problemen in de huid worden genormaliseerd.

Naarmate de huid ouder wordt neemt de stevigheid en elasticiteit af waardoor er verslappingen en rimpels ontstaan. Dit alles heeft te maken doordat het elastine en collageen in de huid afneemt. De algen peeling is dan ook zeer geschikt om toe te passen, omdat hij de productie van collageen en elastine stimuleert waardoor de huid weer zal verstevigen.

AFSPRAAK MAKEN

U kunt bij Debby's salon zelf online uw afspraak maken. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Doordat de DÉCAAR Algen Peeling niet huidverdunnend werkt, is hij geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de getinte huid en dunne couperose huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Algen Peeling kan eenmalig worden ondergaan om de huid een boost te geven, maar hij kan ook als kuur worden ingezet. Dit wordt sterk geadviseerd bij huiden met wat meer problemen zoals acne, couperose en pigmentvlekken. Er worden 3 behandelingen in 10 tot 14 dagen ondergaan.

Dit om er voor te zorgen dat de werkingen van peeling over elkaar heen worden gelegd. Op deze manier krijgt de huid een enorme stimulans tot nieuwe cel aanmaak en het normaliseren van de huidfuncties. Daarbij is wel het advies om de bijpassende producten voor thuis te gebruiken om het resultaat zo goed mogelijk te ondersteunen. Uiteraard zijn de producten van DÉCAAR ook bij ons verkrijgbaar zodat we u een totaal pakket kunnen aanbieden.

De Algen Peeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

  • Acne & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Rimpels & preventieve werking
  • Couperose & rosacea

Algen peeling € 78,00